Nieuwe website voor caravanstallingen.nl

Bent u al klant bij Caravanstallingen.nl ?

De website is totaal vernieuwd zoals u zelf ook kan zien, tevens is caravanstallingen.nl van eigenaar veranderd. De afgelopen jaren zijn alle betaalde vermeldingen gratis geweest, dit door een aantal errors bij management.

De website gaan we nu weer actief oppakken en zorgen dat alle vermeldingen goed gevonden gaan worden in Google en andere zoekmachines. Voor een goede vermelding op caravanstallingen.nl vragen wij een vergoeding, maar u zult dan ook echt goed naar voren komen in de zoekmachines. Daarnaast was op de oude website een betaalde vermelding niet veel meer dan een listing met eventueel een link naar uw website of emailadres.

Op de nieuwe website van caravanstallingen.nl kunt u een mooie pagina maken voor uw stalling of locatie. Met foto’s, openingstijden, introductietekst, aanbieding en routebeschrijving.

Daarnaast is het mogelijk voor de bezoekers direct contact met u op te nemen via een contactformulier.

Met de nieuwe website gaan we u dus veel meer bieden dan wat er op de oude website mogelijk was. Mocht u niet meer op caravanstallingen.nl willen staan met uw locatie? Laat het ons dan weten en we zullen uw vermelding verwijderen, echter wilt u juist meer aandacht voor uw locatie dan is dat zeker mogelijk nu.

Ook zit u al bijna vol dan is het nog steeds handig om goed gevonden te worden online, u zult altijd opzeggers hebben, dus is het ook belangrijk dat nieuwe klanten u zullen vinden.  Één nieuwe klant en u heeft uw kosten er voor de komende jaren uit.

50% korting op het eerste jaar! Uw locatie met een gehele eigen pagina voor 35 euro op Caravanstallingen.nl

Wilt u dat wij uw pagina helemaal inrichten? Op deze manier hoeft u er weinig aan te doen en wij zorgen ervoor dat de pagina helemaal goed komt. Wij kunnen dit al verzorgen voor eenmalig 40 euro U kunt ons via dit formulier opdracht tot geven.

Hier enkele voorbeeldschermen van de nieuwe website:

 

 

[ahm-pricing-table id=6269 template=”smooth” currency=”€”]

Over CSN.nl

Caravanstallingen.nl is de site waar u uw caravanstalling kunt vinden. De goudengids voor caravanstallingen kunt u ook wel zeggen. Wij proberen voor de klant de stallingen zo vindbaar mogelijk te maken. En voor stallingen proberen we veel van uw marketingacties uit handen te nemen. Op deze manier zorgen wij dat uw locatie sneller voller raakt!

Caravanstallingen.nl

Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen!

Wij zoeken voor u mee!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend een offerte bij u in de buurt:
AANVRAGEN
close-link